Presentation content no longer appears in content edit

Mar 14, 2016 at 9:37 AM
am I missing something? since I upgraded to 8.3.2 the presentation options no longer appear when adding or editing content - both for a newly created views and for views created with previous versions

this makes it impossible to enter any new content
Coordinator
Mar 14, 2016 at 9:48 AM
it's a bug, already fixed in the newer versions.
Mar 14, 2016 at 10:38 AM
problem is I have installed the latest version available on codeplex

I notice you have later releases on Github - which I only discovered found from a comment on another discussion item
Coordinator
Mar 14, 2016 at 12:01 PM
that is correct. we release a LOT of versions, and try not to overwhelm the users, so we lower the frequency on the "official" codeplex download
Mar 17, 2016 at 5:08 PM
after installing the latest version and mucking about trying to get it to work I had to create the view again to get the presentation settings to appear for anyone else with this problem
Mar 17, 2016 at 7:38 PM
I can confirm that presentation works in 8.3.6, BUT if you created a view without specifying a PresentationType and then modified the view to add the PresentationType later you'll see the following behavior:

1) Presentation vars will be available in the template editor.

2) Presentation fields do NOT show up when adding or editing an item.

Like wsinfo I solved this by deleting my views and recreating them.
Coordinator
Mar 18, 2016 at 7:22 AM
ok, thx @wsinfo & @MarkMerrick

BTW: Pls always post issues on github. We only sporadically check codeplex.
Coordinator
Mar 18, 2016 at 7:22 AM
...and the e-mail notification from codeplex is terrible, we don't get notified correctly when new issues/discussions are posted...